School work

Hela kvällen har gått åt till att plugga. Sucks. Men you got to do what you got to do. De fråga om jag kunde jobba på lördag och ville det men fick tacka nej då helgen måste användas till att plugga. Hate that! Få offra pengar för att plugga? Haha kuul.. Jag är dock inte så negativ som jag vanligtvis brukar vara i ett sånt här läge men pratade ut lite med mina föräldrar och de fick mig på bättre humör, love you guys! Köpte cosmopolitan förut. Måste blivit något fel på beställning. Har ju börjat premunerera på cosmopolitan och det här skulle vara det första numret jag fick men icke sa nicke. Det fick jag inte. Så nu har jag köpt de istället, orkar inte gå och vänta på att se om jag får den senare istället. Aja, upp tidigt imorn. Går från 8-16 igen. Fullt med lektioner. Så får väl sova snart om jag ska orka med morgondagen. Är väldigt trött så blir nog inga problem. Hörs imorn!



Kommentarer
Postat av: arnela

SV: Tack! :)

2011-01-20 @ 22:06:47
URL: http://meanwhiile.blogg.se/
Postat av: Leia ♥

Trist med plugg. :S

2011-01-20 @ 22:40:43
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Mally

Du har jättefin blogg, men jag tycker det vore roligt med lite frågor&svar eller kanske en omröstning för oss läsare som läser din blogg! :)



Själv gör jag mina omröstningar på http://www.valresultatet.se så kan man lägga in dem i sin blogg.



Kram

Malin

2011-01-21 @ 09:53:39
Postat av: missbill

Heey! Fin blogg:)

Hoppas du fått en rivstart på det nya året.



Vet du vad du vill i livet? Om inte läs gärna mitt inlägg "med klackarna på jorden" då jag nu äntligen fått tillbaka min livslust, pga av att jag nu äntligen vet vart jag ska:)



Mvh Misbill

2011-01-21 @ 11:08:50
URL: http://missbill.se
Postat av: Emma

sv: Jaha oj! :)

Ja jag håller med, älskar min navelpiercing :D

2011-01-21 @ 15:59:13
URL: http://emmaffolkesson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0